Sommarläsning

Jag har en tendens att läsa fyra fem böcker samtidigt. Kanske är överflödigt att säga att jag aldrig vänder på sista bladet eller fattar vad de handlar om… Nu har jag i alla fall skrivit en boklista som jag betar av och bara får läsa en i taget. Går hur bra som helst?!

Helst läser jag i hagen där vi har våra hestar. Gillar deras eviga tuggande, suckande, fnysande. De kommer fram och undersöker med mulen, dreglar lite, gosar ens hår. Luften doftar pepprigt av lupin och det är precis lagom varmt. Det är en nåd att få ha det såhär.DSC_0334DSC_0358DSC_0363DSC_0339

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s