Livstecken

Hallå där! Jag lever! Frodas till och med. Andra dagen på mitt är sommarjobb avverkad. Jag har fått jobb som administrativ assistent på ett kommunalt miljökontor. Att sortera och hålla ordning på papper är ett kall jag har sååå det känns som jag har hamnat rätt. Och jag får lära mig om myndighetsutövning. Och om lokala miljöfrågor. Dregelvarning.

Annat spännande som hänt: jag fått min första krönika publicerad! Vad händer ens?! Ni kan läsa den här! Skrivcirkeln jag drog ihop börjar tätna till en faktiskt entitet från att mest varit tunna tankar som virvlar runt. Jag vågade inte riktigt förvänta mig att det skulle bli bra. Tji säger jag bara.

Hoppas ni haft en bra start på sommaren! Tänk att den är här va?

3 reaktioner till “Livstecken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s