Billiga dejter

Här kommer tips:

  • Picknick såklart! Svårighetsgrad väljer man själv. Man kan göra scones  t ex. Kostar noll. Kan göras i sömnen. Eller så gör man trerätters. Då är termosen din bästa vän. Svampsoppa, sparrissoppa, nässelsoppa? Mm.
  • … picknick på tak eller i ett träd. Vet inte om andra gör detta, men jag tycker det är jättemysigt. Med fördel enklare fika så inte champagnekylaren dimper ner i någons huvud.
  • Har ni tillgång till vatten och en kompis med kanot? Annars efterlys på facebook. Kanske en kompis kompis har? Paddla ihop är så himla roligt.
  • Även mindre städer finns det ofta ställen där det hålls gratiskonserter. I Växjö vissa söndagar på Kafé de luxe t ex. Ofta jazz, folk, blues. Perfekt.
  • Museer eller botaniska trädgårdar. Gratis eller näst intill om man är student. Speciellt botaniska trädgårdar och växthus är ljuvliga att gå runt i tillsammans. Så stillsamt och drömskt.
  • Gå till ett kafé och teckna varandra medan ni fikar. Är man hemma har personen oftast inte nåt emot att vara naken heller. Hehe. Gratis kroki.

6 reaktioner till “Billiga dejter

  1. Åh tack! 😊💕🙏 Ibland står det bara still i huvudet, skönt om nån annan tänkt åt en då tycker jag😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s