Alla städers guldkant

Bibliotek är antagligen det bästa som finns. Nog har det sjungits bibliotekens lov förut här i bloggen, men vi tar en kik på Växjös i alla fall. Bästa stället i stan där man kan ägna sig åt den heliga treenigheten hänga läsa fika.

DSC_1699DSC_1703DSC_1721DSC_1725DSC_1708DSC_1719

Älskarrrrr dettttt.

Vilket är bästa stället i din stad?

7 reaktioner till “Alla städers guldkant

 1. Vilket fint bibliotek ni har! Ser väldigt mysigt och trevligt ut. Bäst här i Göteborg är nog stadsbiblioteket, ett guldkorn mitt i stan. Ligger nära min skola också, så om man tröttnar på universitetsbiblioteket kan man snabbt gå till stadsbiblioteket istället 😉

  Liked by 1 person

  1. Alltså JA, tillbringade en dag där när jag väntade på en kompis och det var alldeles underbart! Lite stimmigt för mig bara eftersom jag är känslig för intryck, men det blir ju så. stor stad = mkt människor, stort bibl. 🙂

   Liked by 1 person

 2. Umeås bibliotek bytte plats inför kulturhuvudstadsvinsten 2014 eller när det nu var. Det var inget bra drag. Okej, nya biblioteket är modernt och vackert och flera flera våningar. Men det är utspritt och opersonligt och inte alls lika mysigt som gamla biblioteket var. I gamla biblioteket har systembolaget slagit upp dörrarna, känns lite som ett hån.

  I Umeå vet jag inte just nu vilket mitt bästa ställe är. Jag gillar Universitetsområdet och kan sitta vid den dammen ganska ofta trots att jag inte studerat på flera år. Kanske jag väljer det 😀

  Liked by 1 person

  1. Ah, måste kolla upp detta. Gick aldrig till biblioteket när jag var där… men jag gick till ett alldeles ljuvligt bokkafé! Minns inte vad det hette, men de hade helt underbara veganska mackor och det var hur fint som helst. Mitt favvoställe i Umeå tror jag, hehe 😉

   Håller med om uniområdet och dammen dock! Blev så avis när jag var där att vi inte har det så i Vxö haha.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s