Vikten av att gå sin egen väg

I pausen på en föreläsning gick jag fram till en man som sagt att ETC ska starta en Växjö-upplaga. Man kunde prata med honom om man ville prenumerera. Jag sa att ville skriva för tidningen. Han frågade om jag hade erfarenhet, någon utbildning? Nej, sa jag. Tänkte ”vafan håller jag på med.” Efter en stunds snack tog han min mailadress.

Ett mail damp ner i inkorgen, igår hade jag möte med en i redaktionen och nu ska jag skriva krönikor om miljö. Ahhh?!

Jag måste ge Louise Stigell som driver Oh So Sensitive cred här. Hennes blogg och bok har gett mig tusen kilo stöd, tröst och tro på min egen förmåga. Den fick mig att sluta söka jobb jag inte vill ha, att komma på ursäkter och tacka nej när jag fick en intervju. Att inse att jag inte måste rätta mig in i kontorsjobbsledet.

Äntligen har polletten trillat ner.

2 reaktioner till “Vikten av att gå sin egen väg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s