Billiga dejter

En astronomisk tröskel för mig när det gäller att spendera ”kvalitetstid” med sin partner är att jag har en föreställning om att det måste vara lyxigt, perfekt, unnigt. Jag blir nervös och nojig för det måste vara så bra och nu ska vi ha det så mysigt. Ofta lägger jag rätt mycket pengar på det – bio, bubbel, utemiddag, spa. Det blir att jag försöker pressa fram myset eftersom det måste varit värt pengarna. (Hej neurotiker.) (Detta är ännu ett skäl till att jag gillar gratisaktiviteter.)

Här kommer därför en liten lista över billiga dejtalternativ.

  • Kommer aldrig släppa det här med picknick hah. Baka scones om du vill ha nåt lätt, bullar eller annat lite satsigare fika om du pallar. Kaffe, filt, ladda ner nån pod ni båda gillar.
  • Gå på museer eller till en botanisk trädgård om det finns. Brukar vara gratis eller näst intill om man är student. Speciellt botaniska trädgårdar och växthus är ljuvliga att gå runt i tillsammans. Det är stillsamt, drömskt.
  • Hemmabio. Bulla upp med popcorn (såna man gör i kastrull är superbilliga), nåt gott att dricka.
  • Teckna varandra. Det som jag som krokifan tycker är bra med att rita sin partner är att personen oftast inte har nåt emot att vara naken hehe.
  • Lär er konstiga saker på youtube ihop. Tai chi, gymping från det glada 80-talet, hur man bäst vässar en penna, acroyoga… Det finns allt.
  • Gå ut och palla frukt/bär.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s