Skapa en sekt

Ibland känns det som ens vänskaper går på tomgång. Det blir liksom en tvåtimmarsfika där man checkar av det som hänt i den andres liv, men man når inte det bubbliga flamset, inte det som finns under huden. Alternativt innefattar det drinkar och utgång = dyrt + bakfylla. Det är ju skitkul att göra då och då, men kanske vill man se sig om efter nåt att varva med?

Enkel lösning som är att starta en klubb. Dra igång en filmklubb, bokklubb, syjunta… vad ni nu har för intresse. En bekant till mig äter middag ihop med ett kompisgäng varje torsdag. Jag är så sjukt avis på det haha. Stötte lite på honom ett tag för att få gå med som +1. Skoja. (eller)

Jag kan tycka att det är jätteskönt att utgå från ett gemensamt intresse – man vet att man inte behöver sitta och stirra på varann och konversera. Man gör det man kom dit för, pratar, skapar, skrattar, myser och kan vila i sin lilla församling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s