Posta lite kärlek

Jag har en tendens att posta diverse ting till folk.

Ofta bara brev. Ibland choklad, ett hemkört korsord. Care packages med tidningar, en ansiktsmask, godis. Tjejtidningsquizzet jag skickade till en kompis.

DSC_1555

Tidningar, utklipp, klistermärken, lim. Brukar göra brevpapper, kuvert eller pimpa paket av detta. DSC_1571Grovskiss till korsord. Kompis hade tråkigt sommarjobb så han fick nåt att pyssla med.

DSC_1426Insidan av chokladkakekartong, vilken lämpar sig fint som brevpapper. Lägg i en måttligt platt trevlig överraskning (förutom chokladen): favvo-tepåse, ett tuggummi, skavsårsplåster? Tejpa som en besatt, banka på tre frimärken och skjuts in i lådan.

En gång skrev jag ett brev som bara bestod av Håkan Hellström-citat till en kille jag var kär i. Det tog så fruktansvärt lång tid att få ihop. Han sa inte ens tack. Kul liv.

Klippa och klistra är *så kul* och möjligheterna är oändliga. Det behöver inte vara noga, fint eller proffsigt – dagisbarn kan göra det liksom. Prima om du har tråkigt eller om du vet nån som behöver muntras upp.

10 reaktioner till “Posta lite kärlek

 1. Alltså Agnes!!!! ❤
  Det är såhär jag minns dig, uppfinningsrik och otroligt omtänksam. Skriva ett brev i pappret till en chokladask?! Skicka ett egengjort korsord till en vän som har ett tråkigt sommarjobb?! Alltså ÅÅÅH. Du är så himla fin människa! Var bara tvungen att säga det. Och tack för tipsen! Du påminner mig att de små sakerna i livet ändå betyder mest.

  Gilla

  1. Åhhh alltså detta var den finaste kommentaren nånsin, din gullis! TACK Ana ❤ Skönt att folk ser det som fint och inte mysko haha. Hoppas du har det jättebra! Kram!

   Gilla

 2. Det här låter ju helt ljuvligt! Trist så klart när det inte uppskattas, men ändå. Jag är impad! Och kom att tänka på att du nog hade uppskattat att vara med i en postcard swap. Kolla här: http://www.ihanna.nu/postcard-swap/ Nu har visserligen just den här precis gått ut, men hon brukar köra två gånger om året.

  Gilla

  1. Åhh haha, tack! ❤ Ja… alltså jag tror han uppskattade det egentligen, men han är lite dålig på att få presenter… men visste inte det då. För det mesta blir folk glada! 🙂 Hoppas du fått lite inspiration av det här dårå ^_^ Ooooh coolt!! Ska hålla utkik om det blir av nån mer gång. Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s