Teckna kroki

I onsdags gick jag på mitt bästa: öppen kroki. Det hålls varannan vecka i konsthallen (som ligger mitt emot biblan. best part of town) och kostar 50:- för två timmar med fikapaus i mitten då man kan smyga runt och titta på utställningarna.

Pröva vettja! Gå ihop med nån om det känns konstigt att gå ensam. När man väl är där är det väldigt avslappnad stämning och det känns inte obekvämt att nån är naken, för… ingen beter sig som det vore skumt. Det finns i de flesta städer och kostar mellan 50-100:- (ofta studentpris). Go go go.

DSC_1385

DSC_1386

DSC_1387

7 reaktioner till “Teckna kroki

  1. Oh mah gahd vad fin blogg du har!! Dreglar i princip. *följer*

   Ang. kroki – det är nu jag tänker vara töntig och säga ”det är därför man går, för att lääära sig.” Men. Jag vet också att det finns folk som skyr pennor och block som pesten. So you’re excused. 😉

   Gilla

 1. Så spännande! Har funderat länge på det där, men vågar inte gå själv och vet inte vem sjutton jag skulle ta med mig… Kanske ändå, någon gång! Om jag får fråga lite nyfiket, vart är det du bor? 🙂

  Gilla

  1. Och efter att ha läst min egen fråga och tittat runt i exakt två minuter till inser jag ju att det står på din om mig-sida, så slarvigt! Blev bara så slukad av själva kroki-inlägget innan jag fortsatte läsa någon annan stans! Hehe.

   Gilla

   1. Herregud jag vet ju att du bor i Malmö! Haha det går bra nu! Där finns det ju! Det finns ju dessutom massa kreativa bloggare där som säkert supergärna hänger på? *got contacts*

    Gilla

  2. Åh ja men gå!! Nu vet ju inte jag riktigt vad du gillar, men det är otroligt rofyllt och stimulerande på samma gång. Ofta kan man få lite handledning om man vill (eller INTE, jag blir skitsur om nån har synpunkter på min teknik lol heeeh), eller så bara ritar man på. Om du har någon kompis som gillar att teckna (eller inte! man måste inte vara ”bra”) och är öppensinnad, ba dra med hen! Lova att du bjuder på en kaka efter eller nåt haha. 🙂 Var bor du någonstans?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s