Framtida färgstänk

I lördags cyklade jag till en konststudio för att köpa papper. Jag har cyklat förbi tusen gånger och trott att det varit 1. något new age-ställe eller 2. barnpyssel. Jag blir förbannad av bjärta färger, så jag har inte hängt på handtaget där direkt.

När jag klev in var det som det kom ner ljus från himmelen, änglakörer, rubbet. Det fanns fantastiska saker! Konstnärsmaterial, men främst saker i lera man kunde måla och sedan bränna samt lera till att forma sina egna verk. De har events – sushikvällar där man får måla sitt eget sushiset + äta sagda måltid förstås, vinkvällar – smutta på ett glas medan du målar, och de har drop-in så man kan komma dit och skapa när som helst för en studioavgift på 65:- (!), plus tillägg för vad koppen eller vad man nu vill göra kostar. Hur kul? Ska dit och prova så fort jag kommit på en bra idé för vad jag vill göra! Spana in deras hemsida här.

FullSizeRender (8).jpg

IMG_0011

Dessa var så himla häftiga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s