Sandra B

Nu har det hänt.

Ett par ord om Sofia först. Vi lärde känna varann genom att jag träffade henne på en fest. Pratade knappt. Hon la till mig på facebook, och säkert en månad senare skickade hon en bild på en illustration jag gjort till Fältbiologen och sa att hon älskade mossa och jag sa jag älskar dig. I mitt huvud. När jag kom tillbaka till Växjö frågade jag om hon ville fika och sen dess är vi kompisar tror jag. Jag sa att jag hade massa saker jag ville göra med henne. Föreslog att äta våfflor ihop, varpå hon sa ”ja, det blir bra! så kan vi planera vårt gemensamma liv!” Det är så skönt med folk som fattar att dom är ens framtida livspartner efter att setts en gång.

SÅ nu vet ni vem Sofia är. Jag cyklade iväg till stadsbiblan med Soffan för att lyssna på Sandra Beijer, som jag tjatat om här tidigare och för alla jag känner live minst en gång. Det var så sjuuukt att se henne på riktigt. Att hon inte är ett hologram. Och den fina tjejen från biblan som hjälper mig ibland sa att man jättegärna fick maila dom och be om författare man ville ha dit holy fucks. Deras datorer kommer tro jag är en robot så mkt mail kommer dom få.

Sandra var sitt vanliga underbara jag (älskar denna människa så mycket) och sa så smarta, tänkvärda saker. Kändes som hjärnan var på en all you can eat buffet. Efter föreläsning och frågor ställde jag mig och sa att jag vill skapa en skrivargrupp. Impulskontrolldelen av min terapi kommer inte förän om sju veckor så ni får dras med sånt här tills dess. Gav min mailadress till biblantjejen så ska hon försöka förmedla! Hur kul?!

FullSizeRender (5)Målade pinglan dagen till ära. Visade för henne med… kände mig som ett dagisbarn. Inte helt klar än men sen när har man tid med sånt. (/arbetslös)

20170329_185321.jpg

Här står vi och är lyckliga. Iaf två av oss, vet inte vad Sandra kände…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s