Quizza loss

När jag fått i mig första koppen kaffe på morron hamnar jag ofta i en orkan av nya idéer, tankar och projekt. Har man tur springer jag inte bara runt och gastar utan sätter mig ner och får nåt på pränt (speciellt mina föräldrar uppskattar det).

För ett tag sen hände just det. Dagen innan hade jag pratat med min bff om hennes brokiga personlighet. Alla är kalejdoskop som skiftar färg och form oavbrutet, men det är otroligt hur många motsatser som ryms i denna lilla människa. Hon är ofta sjuk och spenderar många timmar i sängen, så på morgonen rafsade jag ihop ett sånt där tjejtidnings-quiz för att muntra upp henne. Man skulle få reda på vilken del av hennes personlighet man är. Det blev skitbra och efter en del småfilande i några dar hade jag en färdig produkt.

DSC_1311

Kontoret. Kombon katt och papper är risky business… Livin’ on the edge.

Strösslat med internskämt och jag driver med henne nåt fruktansvärt, men hon blev jätteglad och sa att det var en av de bästa presenterna hon fått. Meningen var i och för sig att hon skulle låta sina nya kompisar göra quizzet för att lära känna henne bättre men i slutänden var det så packat med hemligstämplad info om oss båda att hon nog inte kan visa det för nån haha. Tänker i alla fall visa små godbitar för er.

DSC_1305

Work in progress.

DSC_1299

DSC_1308DSC_1291

Sista svaret var alltid den exakta motsatsen till hur Mary faktiskt är, aka jag.

Guuud önskar att detta vore mitt heltidsjobb. Älskar att göra sånt här. Bästa grejen om ni har tråkigt och/eller ska göra en present till nån och har ont om cash. All ya need is ya brain. Finns massa gamla tidskrifter på Erikshjälpen för 5:-/styck om man vill klippaklistra, annars kan man göra en pdf med basic skills i Word (gjorde en sån med för att lättare kunna dela). Också skitkul att sitta och klistra ihop töntiga/roliga vykort med en kompis att skicka till gemensamma vänner. Fram med saxen! Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s