Författarbesök och annat fint

Att öppna dörren till ett bibliotek är att öppna dammluckorna till en fors av roliga, billiga saker att göra. Du kan få tips om allt från frivilligarbete för kvinnojourer, Röda korset och hur du går med i föreningar av alla de slag. Det finns annonser för språkkaféer, gratis programmeringskurser, konserter, utställningar, danskurser och inte minst: föreläsningar och författarbesök.

FullSizeRender (6).jpgDagens biblioteksskörd

För er som hänger en del i bloggosfären klingar namnet Sandra Beijer med all säkerhet bekant. Sandras blogg är en av dem som jag följt längst och som betytt mest. Den har gett mig tröst mörka kvällar i Skottland, klistrat glitter och paljetter på grådassiga dagar och funnits där när det stormat som värst. Den är så fin och ärlig; det är bara Sandra, i all sin glans och bräcklighet.

Därför vimlade magen av fjärilar när jag såg att hon kommer till Växjö för att föreläsa. Jag önskar att jag vore coolare, men jag blir så jäkla starstruck. När jag såg Blondinbella på stationen en gång kräktes jag nästan av upphetsning. Hur som helst, jag och min nya partner in crime Sofia ska dit och handsvettas och stamma. Luktsaltet i högsta hugg. Rapport kommer sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s