Ett stycke cykel

Pep ner med mina päron till Låglandet för att hämta de sista sakerna. Viktigast: cykeln. Med 7 km till stan, enväxlad lånecykel och torka på busskortet har tröskeln till att ta sig dit varit eh, hög.

Första turen gick till Kafe de Luxe där konsumentminister Per Bolund skulle snacka hållbar konsumtion. … trodde jag… Det visade sig vara mer ett informellt samtal om vem han är och vad han gör, främst riktat till miljöpartister. Inte vad jag väntat mig men var nöjd ändå. Satt och dinglade med benen och sörplade alkoholfri öl (kostar som en kaffe).

P1020575

Det var hög klar luft och asfalten var TORR! Vååår. På riktigt.

P1020580

Såhär ser det ut! Gillar det supermycket om dagarna. Inte min grej om kvällarna.

Föreläsningar, föredrag och panelsamtal går jag på så fort jag kommer åt och orkar. Gratis, oftast intressant och man träffar människor man aldrig hade pratat med annars. Har haft otippat stor glädje av kunskap om hur flyttfåglar sträcker, romerska soldaters stridsutrustning och feministisk filosofi.

Osäker på var du hittar dylikt? Kolla under Events på facebook – nu för tiden är det sorterat efter kategori och man kan ställa in vilken vilken dag eller vecka man letar efter nåt att göra. Detta gäller för alla slags events såklart! Håll utkik på ditt stadsbiblioteks anslagstavla/hemsida och Studiefrämjandets och Folkuniversitetets hemsidor. Anslagstavlor nära universitet är en veritabel guldgruva – började typ dregla när jag var där idag. I runda slängar är 10% av bilderna i min mobil bilder av anslagstavlor. Nu: HELG!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s